6 Sfaturi pentru un păr sănătos

Pentru multe fete care nu sunt mulțumite de propriul lor păr. Aceasta se poate datora problemei părului uscat, care nu este plină de greutate, strălucește și încă nu știe cum să se ocupe. Astăzi avem o tehnică de îngrijire a părului, făcută acasă, că părul este moale. Există greutate și luminozitatea va apărea în siguranță.

1. Masaj cap, șampon pentru păr

Ori de câte ori vă spălați părul Utilizați întotdeauna degetele pentru a vă masaj ușor pe scalp pentru a stimula circulația sângelui pe tot capul. Această metodă ajută și părul să obțină mai mult ulei natural.

2. Pieptul de păr în timp ce este uscat

După spălarea părului complet. Nu trebuie folosit pentru a piepteni imediat părul. Deoarece în timp ce părul este umed, pieptănarea este mai ușor decât de obicei. Este, de asemenea, un moment în care părul este foarte slab. Și pieptenul recomandat ar trebui să fie un pieptene. Pentru că ajută la reducerea lipsei de păr mai bine.

3. Uscătorul de păr este corect

Crezând că mulți oameni continuă să folosească uscătorul de păr greșit, care va cauza pierderea părului fără să știe. Deoarece folosiți uscătorul de păr drept și cele mai bune ar trebui să fie utilizate pentru a sufla de sus în jos. De la baza părului la vârful părului. Deoarece această metodă va ajuta să se organizeze în mod natural baloanele părului și, de asemenea, să devină moale, frumoasă și importantă.

4. Protejați întotdeauna părul de căldură

Înainte de îndreptarea sau curbarea părului cu un dispozitiv electric pentru păr. Protejați-vă întotdeauna parul cu produse de protecție termică. Pentru că aceste aparate electrice îmi vor distruge umiditatea. Lăsați părul uscat, deteriorat și împărțit ușor la capete.

5. Mananca alimente utile

Mâncarea bună este utilă în plus față de menținerea unui corp sănătos. Și ajută la hrănirea pielii pentru a fi frumoasă. Știți că, de asemenea, vă ajută să păstrați părul sănătos, strălucitor și greu? Dacă doriți să fiți sănătoși, ar trebui să consumați legume, fructe și alimente în cele 5 grupuri. Și băuturi alcoolice, precum și fumatul. Pentru a reduce distrugerea părului.

6. Protejați părul de soare

În plus față de aparatele electrice pentru coafură care distrug umiditatea părului. Lumina soarelui este considerată un dușman care, de asemenea, distruge părul să se usuce. Prin urmare, părul trebuie protejat de soare înainte de a fi expus la soare. Și, cel mai important, ar trebui să purtați o pălărie sau o umbrelă cu o margine largă pentru a proteja soarele în mod regulat, de asemenea.

Cum esti fetele Cu 6 metode frumoase de ingrijire a parului. Dacă urmați acest regulat părul sănătos, frumos, pe măsură ce doriți să vă aparțineți. Și dacă este bine pentru o nutriție mai profundă, fetele pot găsi timp pentru a face tratamente pentru păr cel puțin 1-2 ori pe săptămână.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *