Alimentele pe care ar trebui să le utilizați în dieta de ceto

Carne: Toate tipurile se pot lipi, în interiorul mașinii, ouă (puteți să le mâncați pe toate), fructe de mare, slănină, carne prelucrată (cârnați de șuncă). Fiți atent cu unele mărci de făină.

Exemplu de bară de porc (fără orez și apă pentru a mânca cu legume), pui la grătar, carne de porc, friptură, omeletă, carne de porc tocată

Legume: Toate tipurile de legume cu frunze verzi. Poți să mănânci, să nu numeri carbohidrații. (Evitați legumele, cum ar fi morcovii și stridiile, boabele lungi, fasolea verde, squashul)

Roșiile, vinetele, conopida, broccoli, sparanghel, au unii carbohidrați.

Grăsimi: Ulei de măsline, ulei de nucă de cocos, unt, ulei de mare, cum ar fi avocado, macadamia, lapte de nucă de cocos! (Uleiul vegetal este ușor folosit)

Exemplu: curry verde cu pui, salată cu ulei de măsline și balsamică, unt, pește prăjit

Notă: Uleiul de cocos și laptele de nucă de cocos. Există trigliceride cu linie scurtă pe care organismul le va folosi mai întâi. În loc să utilizați grăsime corporală – Nu mâncați mai ales grăsimi din alte locuri.

Produse lactate: toate tipurile de brânză, unt (fără margarină), brânză topită, smântână, frisca – toate pline de grăsimi.

Fructe uscate: Fasolele cărora li se permite să mănânce sunt. Nuci, cum ar fi migdale, fistic, caju (Multe glucide), nuci macadamia special (care este nuci nebune sunt foarte bogate in grasimi, saraca in carbohidrati sunt de asemenea) – Mananca nuci ca gustări. Dar nu fi atât de ignorant ca carb trece peste ea .

Puteți mânca semințe de chia, semințe de dovleac, semințe de busuioc, semințe de susan.

Nu mâncăm nuci ca niște păstăi (leguminoase), cum ar fi soia, fasole verde, pentru că mulți carbohidrați. Și conține substanțe precum hormonii feminini. Cauzează mai multă grăsime pentru a fi stocată

Exemplu: Basil de nucă de cocos (cu stevia), budincă chia (semințe de chia, sos de lapte de migdale)

La un pahar de lapte de migdale, ceai, cafea (adăugați smântână în loc de lapte), apa minerala, suc de lamaie (neindulcit) MOTIVATIA JURIULUI Pune în loc dacă doriți apă dulce), apă minerală – cea mai bună apă!

Băuturile dietetice utilizează îndulcitori care nu furnizează calorii. Dar, de asemenea, stimula secreția de insulină – evitați limitarea cantității

Alcoolul: Evitați-l din cauza caloriilor ridicate și a carbohidraților bogați. Din când în când, băuturile sunt brandy, vodcă, gin, vin, rom, whisky, tequila, vreau să fiu slab. Nu beți mai bine decât mine!

Fructe: Avocado (bogat în grăsimi) Deși există carbohidrați, dar majoritatea sunt fibre), carne de nucă de cocos, lamaie, lamaie, măsline, fructe de padure. (Cantitate limitată)

Exemplu: nucă de cocos uscată fără zahăr, salată de avocado, brânză de smântână stinsă cu lămâie, picătură de iarbă dulce (baza cheesecake), zmeură și frisca

– Veți mânca mai sănătos Pentru că trebuie să mănânce o mulțime de legume. 

– Nu vă temeți de grăsime. Carne macră sau piei de animale. Pentru că este principala energie a corpului. – Mananca grasimi pentru a obtine 70-80% din toate substantele nutritive. Pentru a permite organismului să intre în ketoză, utilizați energia principală a grăsimii 

– Nu mâncați prea multe proteine. Deoarece excesul de proteine ​​poate deveni zahăr. Corpul nu va intra în ketoză.

– bea multă apă

– Grăsimi și proteine ​​au un apetit pentru a reduce. Nu veți fi foame și complet mai repede.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *